memoir of : lifeDalam hidup ni....banyak sangat benda yang kita kena lalui.. Terkadang..sehinggakan kita terduduk.. tak mampu lagi untuk berdiri.. Tapi..entah dari mana secebis semangat datang memulihkan kembali kelemahan kita itu.. kita cuba untuk sentiasa menjadi yang terbaik.. Tapi..kita bukan sentiasa kan menjadi yang terbaik..antara semuanya.. Hidup ini amat sukar untuk di mengertikan.. namun...hidup ini tetap indah,, Walaupun kita menangis..kan ada jua masa tersenyum.. Sudah lumrahnya kehidupan... Bukan senang untuk menjadi senang.. dan bukan susah untuk menjadi susah.
Terlalu banyak kenangan yang telah terbina dalam hidup kita.. Dan.sudah tercatit rapi dalam diari hati,,, Kenangan itulah yang menjadikan kita lebih matang untuk menghadapi segalanya..
Kenangan.......... hmm....sukar untuk di lupakan. Walaupun adakala nya kita menafikan sesuatu..tetapi..memori itu tetap subur jauh dlm hati.. Tangis..tawa...sudah sebati.. Cinta..rindu...tidak dapat di pisahkan lagi.. Biarlah hanya kita yang mengetahui..apa yg terbaik utk diri ini. Kerna..itu lebih baik dari mengetahui tetapi tidak memahami.. Tidak memahami ap yg di ingini oleh hati...

No comments:

Post a Comment